Uw feest door ons verzorgd

Gembira Maastricht Catering

Eender welke locatie in Maastricht en omstreken. Wij verzorgen uw Indonesisch buffet op locatie in stijl met Indonesische sferen. Met of zonder bediening, met of zonder couverts. Alles is mogelijk. Geef uw wensen door en wij zorgen ervoor dat uw feest een succes wordt.

Kijk op onze facebookpagina voor een impressie van onze catering.

Bediening in Sarong Kebaya

Gembira Maastricht Catering bediening

 

De kebaya is de nationale klederdracht van Indonesië. Het is een blouse / rok combinatie, die is ontstaan uit het hof van de Javaanse Majapahit Koninkrijk en wordt traditioneel gedragen door vrouwen in Indonesië.

Buffetten uit eigen keuken

Hapjesbuffet

Hapjesbuffet

Diverse hapjes zoals tempuragarnalen, mini loempia’s, risolles, lemper, soempia, zeebanket, mini pastei, enz. Zelf samen te stellen naar eigen keuze. Op locatie worden deze verwarmd en indien gewenst uitgedeeld door bediening in sarong kebaya. Ideaal voor bedrijfsfeestjes of verjaardagen.

Vegetarisch buffet

Vegetarisch buffet

Geen andere keuken heeft zoveel vegetarische gerechten als de Indonesische keuken. Samen met u kiezen we een compleet vegetarisch buffet uit met o.a. mini tahu telor, pak –soi, tempeh tahu, aubergine, bala bala en diverse salades. Volop keuze, uw gasten zullen versteld staan hoe lekker een buffet kan zijn zonder vlees.

Gemengd buffet

Gemengd buffet

Onze standaard rijsttafel biedt u een volwaardige evenwichtig Indonesisch buffet. Het buffet bevat alles wat een rijsttafel nodig heeft. Niet meer en niet minder. Wanneer u het uitgebreider wenst, kunt u dit buffet goed naar eigen keuze aanvullen. Vraag erna in de winkel.

Vleesbuffet

Vleesbuffet

Zijn uw gasten liefhebbers van een stevige maaltijd. Kies dan voor een buffet met o.a. gegrilde kip, diverse sate’s en cha siu. Aangevuld met hapjes zoals soempia, pastei, risolles. Samen met een koud biertje, zullen uw gasten feesten tot in de late uurtjes.

Visbuffet

Visbuffet

Zeer speciaal een visbuffet. Dit buffet is wel iets pikant. Maar als uw gasten daarvan houden, gegarandeerd succes met onze pepesan, ikan bali, udang garter, giant shrimp gecombineerd met onze pak-soi. En als voorafje een tempuragarnaal in een champagneglas geserveerd met chilisaus.

Dessertbuffet

Dessertbuffet

Onze keuken biedt vele lekkere zoete gerechten. Zoals spekkoek in verschillende smaken, sponscake, lapis Surabaya, roti kukus. Maar ook warme pisang goreng met vanille ijs en slagroom is een aanrader. Vraag naar de mogelijkheden.