Over Gembira Maastricht

Gembira Maastricht winkelruimte

Lekker Indonesisch eten voor thuis of komt u gezellig een hapje eten aan een van onze tafels. Samen met ons team geven wij u het beste advies om een zo’n origineel mogelijk Indonesische rijsttafel te combineren. Dit kan voor 1 persoon of voor uw gezin of voor uw gezelschap die u heeft uitgenodigd. Ook voor bedrijven kan Gembira veel betekenen. Wij maken een feestje van elke maaltijd.

Indonesisch vers uit eigen keuken

Indonesisch eten bereiden is zeer bewerkelijk, van het kopen van verse ingrediënten, snijwerk en het goed laten sudderen van de heerlijke vleesgerechten. Alleen zo krijg je de authentieke smaak. Samen met ons keukenteam gaan wij voor gerechten met een hoge kwaliteit ingrediënten en de perfecte, originele Indonesische smaak.

Wist u dat de Indonesische keuken veelal gebruik maakt van gezonde kruiden met een geneeskrachtige werking? Koenjit (geelwortel) wordt in Indonesië niet alleen gebruikt om rijst mee te kleuren, maar wordt ook verondersteld te werken als ontstekingswerend medicijn tegen allerlei ziektes. Vraag in de winkel in welke gerechten wij koenjit verwerken.

Wie zijn wij

Team Gembira Maastricht

Gembira Maastricht

Wij zijn Linda en Pearl, moeder en dochter.
Samen delen wij dezelfde passie:
PUUR Indonesisch koken zoals grootmoeder dat ons heeft geleerd.
Samen met ons team willen wij de mensen graag laten kennis maken met onze Indonesische keuken van oorsprong afkomstig van Jakarta. De zoete Indonesische keuken.

Wat doen wij

  • Afhalen: Onze gerechten worden koud gepresenteerd in de vitrine. Na het bepalen van de gewenste gerechten en hoeveelheden, worden de gerechten ingepakt in een magnetron geschikte verpakking. Thuis kunt u deze makkelijk verwarmen in de magnetron. Verwarmt u liever in de oven. De gerechten omplaatsen in ovenschalen en samen met een kopje water in de oven verwarmen. Geen mogelijkheid om op te warmen….
    Geen zorg, wij verwarmen voor u in de winkel.

  • Catering: Wilt u graag een Indonesisch buffet voor uw feestelijke gelegenheid? Al 12 jaar verzorgen wij verschillende buffetten. Lekkere hapjes voor een bedrijfsfeest, een rijsttafel voor een verjaardag of een luxe uitgebreid buffet voor uw huwelijk. Zelfs een vegetarisch buffet behoort tot de mogelijkheid. Wij bespreken graag uw wensen voor uw gelegenheid.